tisdag 20 september 2011

Lite planer och saker att se framemot

Idag har  man fått lite saker att se framemot. Sista helgen i oktober (om vi är kvar) skall jag och min kära Camilla och min kära Samona ha en riktig tjej helg. Skall bli så KUL!!! Det ser jag framemot så mycket. Plus att det blir det sista jag gör troligtvis här i Sverige. För om allt går nu så åker vi väl där omkring krokarna. Time to go out with a bang hahahaha. Så glad att jag har såna goa tjej kompisar.

Sen har jag planerat en massa saker inför flytten idag. Har hittat en massa bra nyttig information på internet som verkligen kommer att underlätta allt som komma skall. Det är otroligt mycket att tänka på och ha koll på. Men nu känner jag mig väl förbered.

Drömde inatt att vi fick mail där det stod Granted denna vecka. Blev så glad, men samtidigt panikslagen för hur skulle jag få ihop allt då. Inser nog att nu måste vi börja fixa allt som skall fixas. Hälsa på alla som vi vill se innan vi åker osv. Samt det värsta av allt , vi måste snart åka och lämna Selma... Det känns så jobbigt. Men hon kommer få det så bra och vi kan fortfarande vara delaktiga i hennes liv ju.

En annan sak som jag skall hinna med innan vi åker är ett hemligt projekt. Jag kan säga att jag snart skall in i studion igen. Dags att damma av rösten och på en persons önskan skall jag sjunga in lite saker. Skall bli så kul, för jag SAKNAR musiken och att sjunga.  Ni får höra sen..

Ha det bra Kram

Dagens visdoms ord

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.

Good friends are like stars. You dont always see them , but you always know that they are there.

2 kommentarer:

  1. Ja, det ska bli kul att åka dit med er :)
    Hoppas du är kvar i Sverige tills dess så vi får våran tjej-helg :)
    Åhh, ska du sjunga, jag måste få höra sen <3 Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej Pernilla!!!!!
    Gud så spännande att flytta iväg sådär och börja ett helt nytt liv....men jag fattar att det samtidigt måste vara helt och hållet skitläskigt. Jag har en gammal klasskamrat som tog sitt pick och pack och flyttade till Australien för en massa årsen. Hon har fyra barn där nu och jobbar som lärare på nån svensk skola.
    Jag önskar dig och din familj alla lycka i ert nya liv på en helt annan kontinent!!!
    Jag blev så glad när du skrev att du ska in i studion, minns ju att du sjöng in ett par låtar på "våran tid". Ser fram emot att för höra!!!
    Ha det så bra och massa kramar!!!

    SvaraRadera