torsdag 8 september 2011

Det här känns inte kul mer....

Det här känns inte kul med. Denna eviga väntan. Det känns som vi inte gjort annat sista månaderna. Man blir ju nojjig och börjar att undra om det kommer bli av eller? Klart det kommer, men f-n vad det är jobbigt att bara vänta och vänta hela tiden. Nu trodde vi att 2 utav dessa 3-6 veckors timelinen hade gått. Men tydligen måste företaget komplettera en del dokument så nu tar det lite tid igen. AAAAHHHH!!! Nu vill vi bara iväg ju. Men som ordspråket: Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge...Men min man och jag är båda två rastlösa och går på varandras nerver so to speak..Tänk att man kan bli så annoyed på den man är gift med hahahaha..

De stora barnen hade skoljoggen idag. De har det i skolan varje år. Barnen får springa så många varv runt en bana de hinner på en timme. Sen räknas varven och antal varv blir pengar som sen doneras till Barncancer fonden. En fin grej tycker jag. Oliver hade sprungit 10 varv och Nellie 6. Men som tur var att vädret blev bättre nu efter lunch. För imorse när det skulle börjat så spö regnade det. Kul att barnen får känna att de kan bidra med något och förstå varför.

Dagens tacksamhets lista

Tacksam att jag är näst intill frisk igen, inväntar bara orken och kraften igen

Dagens visdomsord

Before you can inspire with emotion, you must be swamped with it yourself. Before you can move their tears, your own must flow. To convince them, you must yourself believe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar