måndag 3 oktober 2011

Nu händer det mycket och jag är stressad till max

Nu händer det mycket här. Det är så mycket som skall fixas. Så många att säga hejdå till och man känner att de här 2 sista veckorna kommer bli stressiga. För idag är det 2 veckor kvar tills vi åker. Helt galet vad fort allt har gått nu. Vi kommer att flyga från Göteborg (måste ned och hälsa på familjen) den 17:e oktober till Frankfurt, sen vidare till Singapore som vi skall stanna i lite mer än ett dygn. För att till sist flyga vidare till Sydney. Så vi åker måndag kväll framme torsdag morgon eller natt vår tid här.

Barnen är lite resfebriga. Ena stunden skall det bli så kul, spännande och de längtar, medans andra så vill det inte åka, ledsna över att lämna kompisarna och skolan m.m.Det är ju såklart inte bara lätt att göra en sån här sak, men som jag säger man behöver inte säga hejdå. Utan vi ses.  Jag tror att vi alla kommer att vara lite stirriga innan vi väl är på plats och har fått iordning allt. Innan vardagen kommer tillbaka. För nu blir det lite orutiner framöver och nya saker som väntar. vi har ju egentligen ingen aning om hur det är där och hur allt funkar m.m. men det blir säkert bra. Nu håller vi på här hemma och panik rensar, sorterar och fixar med allt som skall göras.  Det har känts bra med 30 st flyttlådor. det räcke, men jag undrar jag????Jag packar ju inte själv utan har ställt in saker som vi skall ha med oss i ett rum. Håller på att fylla på mer saker. Men det känns som att 30 st flyttlådor blir tajt hihi. men vi får väl se när flyttfirman kommer,

Underbare uppfödaren Marianne har mailat en massa bilder på Selma och hennes kompisar nere i Lund. Det går jätte bra. Hon har anpassat sig jätte bra och fort. Är numera en i gänget nr 13 är hon. Så hon har 12 andra goldens att leka med. Det känns mycket bättre nu när vi vet att hon har det bra. Fast lite ledsen ibland blir man. Saknar henne men attans vad kul hon verkar ha.

I lördags kastade jag och Samona's mamma och en massa andra tjejer en Babyshower för Samona. Det var jätte kul. Hon blev så överraskad för hon visste inte om att hon ens skulle få någon. Sen var det blöjbytar race, god smörgås tårta, cupcakes m.m. En massa fina presenter fick hon med. Så kul var det. En riktig lyckad fest blev det.

Ha det bra

1 kommentar:

  1. Oj detta hade jag missat. Haha! Ja, babyshowern va superkul :) Hade absolut ingen aning om att det skulle bli så..
    Tck tack tack!! Love ya!! Puss

    SvaraRadera