torsdag 6 oktober 2011

Det går fort nu. Flyttfirman har varit här idag

Denna veckan har gått förbi med rasande fart. jag har haft en massa läkarbesök och hållit på att rensa, sortera och flytta runt saker inpå sena nätterna. Man är helt slut nu men man går på nån slags överskotts energi. Idag skulle flyttfirman kommit efter lunch. men klockan 08:00 ringde mobilen och utanför stod en kille från flyttfirman redo att börja packa. Sen var det full gång med packning hella förmiddagen. Vi hade ju räknat att bara ha 30 flyttlådor med oss och killen trodde att det skulle nog räcka. men efter en massa packande insåg han att vi skulle få ihop ca 45- 50 lådor.  Så det blev ju en massa mer än vi trott. Lite irreterande men samtidigt så fick vi med oss allt som vi ville nästan iallafall. så nu skickas sakerna från Stockholm till Rotterdam nästa vecka. Sen veckan efter blir det avfärd mot Sydney tydligen. Så 2 månader sen har vi våra saker på plats i Sydney.

 Min syster kom och tack gode gud för det. För hon är så organiserad och effektiv så nu är packningen i resväskor och annat nästan klart med. Hon flög omkring här som en virvelvind och jag som just nu är så all over the place fick en massa saker gjorda som annars säkert skulle tagit mig flera dagarn att fixa. Så tack söta Mia för hjälpen trots ditt onda nyopererade knä.
Sen kom min goa svärfar och gammelfarfar som kört imorse från Göteborg ända hit till Stockholm för att hämta en massa saker för att sen ikväll köra tillbaka till Göteborg igen. Så underbart att ha en familj runt omkring oss som finns där för oss. Så evigt tacksamma.
Imorgon bär det av till Bollnäs och nästa syster med familj. För att köra dit resten av sakerna som inte skall med samt umgås med familjen Hansson. Kommer nog att bli lite jobbigt att säga hej på söndag dock. Kommer sakna dem så mycket.

Selma verkar ha det jätte bra och hon har anpassat sig jätte bra. Hon lever livet med sina syskon och nya kompisar. Samt hennes nya mamma och pappa är helt underbara. Så det känns faktiskt bra nu. Vi får bilder och uppdateringar och det är jätte kul.

Nä nu skall jag fixa lite saker. Sen skall jag sova och det skall bli skönt.
Ha det bra

Dagens visdoms ord

Seek patience and passion in equal amounts. Patience alone will not build the temple. Passion alone will destroy its walls.

och

Act as if what you do makes a difference. It does.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar