söndag 23 oktober 2011

Nu åker vi och nu framme i Singapore

I måndags åkte vi äntligen. Väl på landvetter flygplats så hade vi en massa packning och dessvärre övervikt. Så tyvärr fick vi packa ur väskorna och lämna en hel del saker. sen väl incheckade och klara så blev vårt flyg till Frankfurt inställt. Så vi blev ombokade till ett annat senare plan. När vi landat i Frankfurt blev det panik. Vi fick springa som galningar för vi var nära att missa planet.
Landvetter i väntan på incheckning

Ja alla 4 vagnar med väskor är våra

Väl på planet Singapore airlines blev det lite kaotiskt eftersom de hade satt oss fel vi skulle inte få sitta ihop. men efter lite tjat från min sida fixade det sig iallafall. Planet var jätte bra. Alla vi hade egen tv skärm, med spel, video, filmer, serier, musik ja allt som man kunde behöva för att underhålla sig de kommande 12 timmarna till Singapore. Det var en lång flygtur med dåligt väder på vägen så det skumpade rejält. vilket var lite läskigt. Men lite sömn lyckade tjejerna och Oliver få. Fast det var inte lätt att sova. Servicen på planet var helt otrolig. Vi fick en massa mat, barnen fick leksaker och godis m.m. Vi rekommenderar Singapore airlines hahahaha.
 Oliver glad över att man kan spela tv spel
Kolla här alla kompisar

Molly mus är glad hon med

Nellie hittade Justin Bieber musik och snart visste hela planet vad hon lyssnade på

Trulle spelar han med

Singapore från flygplans fönstret

 
 Nu är vi i Singapore och har det bra. Här är det varmt och skönt och vi badar i poolen och här finns en massa roliga saker att se på Flygplatsen. Kommer mera bilder snart. Ikväll skall vi flyga vidare till Sydney.
Kommer mera kort som sagt snaart. Ha det bra alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar