tisdag 25 oktober 2011

Besök på nya jobbet och utforskning av möbelbutiker

Igår var vi och hälsade på på Tomi's nya jobb. Jätte kul. Alla som vi träffade var jätte trevliga och nya chefen var trevlig och rolig han med. Sen var det ett besök på et shopping mall. Det var riktigt varmt igår ca 35 grader och strålande sol. Idag harvi varit ute och kollat på möbler. Finns ju hur mycket som helst. Men nu börjar vi få en ganska bra ide om var man skall handla dem någonstans osv. Elektronik är billigt och dessutom cyklar har vi märkt idag är löjligt billigt. En cykel till oliver ca 650 kr ny. Samma till tjejerna och till oss ca 700 kr. sen kläder verkar vara rätt billigt med. Vi har ju inte köpt något än men vår allt i allo guide Louise har skickat runt oss dessa dagarna till olika ställen. imorgon skall vi ut med henne igen och skall kolla på 8 hus. Vi har ju ett hus som vi älskar men vi skall titta mer innan vi bestämmer oss. bilen är beställd idag med via företaget. En Kia Sorento blev det. Bra för då har vi plats i bilen med en 7 sits.
dagarna går och vi anpassar oss sakta men säkert.
jag tror vi kommer att älska att bo här. Oliver har blivit jätte duktig på att prata engelska och han pratar så fort han får chansen. svarar tom i telefon. han svarade när det ringde idag: Hellowait sa han hahaha sen ropade han mommy/ daddy telephone. Louise som ringde höll på att skratta ihjäl sig. Smart liten kille. Min goa son..
Vädret har varit lite kasst idag regn och lite kallare som en svensk sommar . Australiensarna tycker det är så kallt bara 23 grader hahaha. Nä ha det bra nu alla. Vi hörs snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar