onsdag 25 maj 2011

Dagens roliga

Spenderade 5 långa minuter med hjälp av en pincett att plocka ut en liten lego bit ur Nellie's öra. Hon förklarade att hon tappade in den i örat. Det gick till slut. denna lilla dam.. Jag vet att hon vet att hon inte skall göra vissa saker men ändå drivs hon av nån kraft att ändå göra det haha.. hon är så påhittig och jag undrar var hon får allt ifrån. Hon är för härlig.

Molly kommer hem från dagis jätte hes. Hon kan knappt prata. Hon konstaterar att det är något konstigt med hennes röst. Mamma jag har röst feber. ja det kan man ju säga. min lilla stora tjej. Tänk att hon snart fyller 4 år. Hon är förkyld med så jag hoppas att hon inte blir sämre, med tanke på att vi planerat en liten trip till Gothenburg denna helg. Tomi skall jobba plus att Oliver fyller år nu på fredag. Så vi tänkte gå på liseberg en sväng. Vilket barnen längtat efter.Oliver bestämde sig att inte ha ngt kalas iår. Istället ville han gå på Liseberg.

För övrigt så har dagen varit bra. Nu skall jag kolla på min nya favorit serie Hawaii Five O. Godnatt till er som skall sova, till er andra ha en trevlig kväll...

1 kommentar: